نکات سلامتی برای همه

ما در وبلاگ خود قصد داریم تا شما را با نکاتی که برای سلامتی بدن، پوست و مو ، مهم و حیاتی است؛ آشنا کنیم. امیدواریم بتوانیم با آگاهی دادن جامعه ای سلامت تر داشته باشیم.

نکات سلامتی برای همه

ما در وبلاگ خود قصد داریم تا شما را با نکاتی که برای سلامتی بدن، پوست و مو ، مهم و حیاتی است؛ آشنا کنیم. امیدواریم بتوانیم با آگاهی دادن جامعه ای سلامت تر داشته باشیم.

خواص عالی زنجبیل برای سلامتی و مضرات آن

زنجبیل در چین، هند، آفریقا، کارائیب و سایر آب و هوای گرم رشد می‌کند. ریشه گیاه زنجبیل به عنوان ادویه و طعم دهنده معروف است. هزاران سال است که در بسیاری از فرهنگ‌ها یک روش درمانی سنتی بوده است. زنجبیل یک درمان عامیانه رایج برای ناراحتی معده و حالت تهوع است.

خواص زنجبیل برای سلامتی

زنجبیل یکی از سالم‌ترین (و خوشمزه ترین) ادویه‌های کره زمین است. این ماده حاوی مواد مغذی و ترکیبات فعال زیستی است که فواید بسیاری برای بدن و مغز شما دارند. در اینجا ۱۱ خواص زنجبیل وجود دارد که توسط تحقیقات علمی ثابت شده اند:

۱. زنجبیل حاوی ماده‌ای با خواص دارویی قدرتمند است:

زنجبیل گیاهی گلدار است که از چین سرچشمه گرفته است. با زردچوبه، هل و گالانگال ارتباط دارد. ریزوم (قسمت زیرزمینی ساقه) بخشی است که معمولاً به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می‌گیرد. اغلب به آن ریشه زنجبیل یا به سادگی زنجبیل گفته می‌شود. زنجبیل دارای سابقه بسیار طولانی در استفاده در اشکال مختلف طب سنتی است. از این ماده برای کمک به هضم، کاهش تهوع و کمک به مبارزه با آنفولانزا و سرماخوردگی استفاده شده است. زنجبیل را می‌توان تازه، خشک، پودر یا به عنوان روغن یا آب میوه استفاده کرد و گاهی به غذا‌های فرآوری شده و مواد آرایشی اضافه می‌شود. این یک ماده بسیار متداول در دستور العمل‌ها است. زنجبیل یک ادویه محبوب است. ماده‌ای با خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قدرتمند است.

خواص زنجبیل


۲. زنجبیل می‌تواند بسیاری از انواع حالت تهوع، به خصوص بیماری صبحگاهی را درمان کند:

به نظر می‌رسد زنجبیل برای درمان حالت تهوع بسیار مؤثر است. به عنوان مثال، سابقه طولانی در استفاده از آن به عنوان داروی بیماری دریایی وجود دارد، و شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد به همان اندازه دارو‌های تجویزی مؤثر است. زنجبیل همچنین ممکن است تهوع و استفراغ بعد از عمل و در بیماران سرطانی که تحت شیمی درمانی قرار دارند تسکین دهد. اما ممکن است در هنگام تهوع مربوط به بارداری، مانند بیماری صبحگاهی، موثرترین باشد.

طبق بررسی ۱۲ مطالعه که در کل ۱، ۲۷۸ زن باردار انجام شده است، ۱-۱.۵ گرم زنجبیل می‌تواند علائم تهوع را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. با این حال، زنجبیل در این مطالعه هیچ تاثیری در قسمت استفراغ نداشت. اگرچه زنجبیل ماده ایمنی محسوب می‌شود، اما در صورت بارداری قبل از مصرف مقادیر زیاد با پزشک خود مشورت کنید. برخی معتقدند که مقادیر زیادی می‌تواند خطر سقط جنین را افزایش دهد، اما در حال حاضر هیچ مطالعه‌ای برای اثبات از این امر وجود ندارد.


۳. زنجبیل ممکن است درد و درد عضلانی را کاهش دهد

نشان داده شده است زنجبیل در برابر درد عضلانی ناشی از ورزش موثر است. در یک مطالعه، مصرف ۲ گرم زنجبیل در روز، به مدت ۱۱ روز، درد عضلانی را در افرادی که تمرینات آرنج را انجام می‌دهند، به میزان قابل توجهی کاهش داده است. زنجبیل تأثیر فوری ندارد، اما ممکن است در کاهش پیشرفت روزانه درد عضلات مؤثر باشد. اعتقاد بر این است که این اثرات با خاصیت ضد التهابی ارتباط دارد.


۴. اثرات ضد التهابی زنجبیل می‌تواند به آرتروز کمک کند:

استئوآرتریت یک مشکل سلامتی شایع است. این شامل تخریب مفاصل در بدن است و منجر به علائمی مانند درد مفاصل و سفتی می‌شود. در یک مطالعه از ۲۴۷ فرد مبتلا به آرتروز زانو، افرادی که عصاره زنجبیل مصرف کرده بودند، درد کمتری داشتند و به دارو‌های کمتری نیاز داشتند. یک مطالعه دیگر نشان داد که ترکیبی از روغن زنجبیل، دارچین و روغن کنجد، می‌تواند باعث کاهش درد و سفتی در بیماران استئوآرتریت هنگام استفاده موضعی شود.


۵. زنجبیل ممکن است قند خون را به طرز چشمگیری کاهش دهد و فاکتور‌های خطرساز بیماری‌های قلبی را بهبود بخشد:

زنجبیل ممکن است خواص ضد دیابتی قدرتمندی داشته باشد. در یک مطالعه از ۴۱ شرکت کننده مبتلا به دیابت نوع ۲، ۲ گرم پودر زنجبیل در روز ۱۲ ٪ قند ناشتا را کاهش داد. همچنین HbA۱c را به طور چشمگیری بهبود بخشید (نشانگر میزان قند خون در دراز مدت) و منجر به کاهش ۱۰ درصدی در طی یک دوره ۱۲ هفته می‌شود. همچنین یک کاهش ۲۸ ٪ در نسبت ApoB / ApoA-I و کاهش ۲۳ ٪ در نشانگر‌های لیپوپروتئین اکسیده شده وجود دارد. این هر دو عامل اصلی خطر برای بیماری‌های قلبی هستند.


۶. زنجبیل می‌تواند به درمان سوء هاضمه مزمن کمک کند:

سوء هاضمه مزمن با درد مکرر و ناراحتی در قسمت بالای معده مشخص می‌شود. اعتقاد بر این است که تاخیر در تخلیه معده عامل اصلی سوء هاضمه است. زنجبیل در تخلیه معده در افراد مبتلا به بیماری سوء هاضمه سرعت می‌بخشد. بعد از خوردن سوپ، زنجبیل مدت زمان خالی شدن معده را از ۱۶ تا ۱۲ دقیقه کاهش داد. در مطالعه ۲۴ فرد سالم، ۱.۲ گرم پودر زنجبیل قبل از غذا ۵۰ ٪ تخلیه معده را تسریع کرد.


فواید زنجفیل


۷. پودر زنجبیل ممکن است درد قاعدگی را به میزان قابل توجهی کاهش دهد:

درد قاعدگی (دیسمنوره) درد‌هایی است که در چرخه قاعدگی یک زن احساس می‌شود. یکی از کاربرد‌های سنتی زنجبیل برای تسکین درد از جمله درد قاعدگی است. در یک مطالعه به ۱۵۰ زن پیشنهاد داده شد که برای ۳ روز اول دوره قاعدگی ۱ گرم پودر زنجبیل مصرف کنند. زنجبیل موفق به کاهش درد به همان اندازه که دارو‌های مفنامیک اسید و ایبوپروفن است، شد.


۸. زنجبیل سطح کلسترول را کاهش می‌دهد:

مقادیر بالای لیپوپروتئین‌های LDL (کلسترول "بد") با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط است. غذا‌هایی که می‌خورید می‌توانند تأثیر زیادی در سطح LDL داشته باشند. در یک مطالعه ۴۵ روزه از ۸۵ فرد مبتلا به کلسترول بالا، ۳ گرم پودر زنجبیل باعث کاهش قابل توجهی در اکثر نشانگر‌های کلسترول شد. هم در حیوانات و هم در انسان شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد زنجبیل می‌تواند به کاهش میزان قابل توجهی در کلسترول LDL و سطح تری گلیسیرید خون منجر شود.


۹. زنجبیل ماده‌ای دارد که می‌تواند به جلوگیری از سرطان کمک کند:

سرطان یک بیماری بسیار جدی است که با رشد بی رویه سلول‌های غیر طبیعی ایجاد می‌شود. عصاره زنجبیل به عنوان درمانی جایگزین برای انواع مختلف سرطان مورد مطالعه قرار گرفته است. در یک مطالعه ۳۰ نفره، ۲ گرم عصاره زنجبیل در روز به طور قابل توجهی مولکول‌های سیگنالینگ پیش التهابی در روده بزرگ را کاهش می‌دهد.برخی شواهد، هرچند محدود، وجود دارد که نشان می‌دهد زنجبیل در برابر سرطان لوزالمعده، سرطان سینه و تخمدان موثر است.


۱۰. زنجبیل ممکن است عملکرد مغز را بهبود ببخشد و در برابر بیماری آلزایمر محافظت کند:

استرس اکسیداتیو و التهاب مزمن می‌توانند روند پیری را تسریع کنند. اعتقاد بر این است که آن‌ها یکی از عوامل اصلی بیماری آلزایمر و کاهش شناختی مرتبط با سن هستند. برخی مطالعات در مورد حیوانات نشان می‌دهد که آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات فعال زیستی موجود در زنجبیل می‌توانند پاسخ‌های التهابی را که در مغز رخ می‌دهد مهار کند. همچنین شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد زنجبیل می‌تواند عملکرد مغز را به طور مستقیم تقویت کند.


۱۱. مواد مغذی موجود در زنجبیل می‌تواند به مبارزه با عفونت‌ها کمک کند:

ماده فعال زیستی موجود در زنجبیل تازه، می‌تواند به کاهش خطر عفونت‌ها کمک کند. در واقع، عصاره زنجبیل می‌تواند رشد بسیاری از انواع مختلف باکتری را مهار کند. زنجبیل در برابر باکتری‌های دهانی که باعث بیماری‌های التهابی در لثه‌ها می‌شوند مانند ورم لثه و پریودنتیت بسیار مؤثر است. زنجبیل تازه همچنین ممکن است در برابر ویروس RSV، یکی از دلایل عمده عفونت‌های تنفسی موثر باشد. زنجبیل ممکن است باعث ایجاد بثورات روی پوست شود.

مزایای مصرف زنجبیل


مضرات زنجبیل:

در دوز‌های کوچک، زنجبیل عوارض جانبی کمی دارد. دوز‌های زیاد زنجبیل - بیش از ۵ گرم در روز - احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش می‌دهد. زنجبیل ممکن است باعث ایجاد بثورات روی پوست شود. همچنین ممکن است باعث شود:

  • گاز معده
  • سوزش سر دل
  • ناراحتی معده
  • سوزش دهان

دوز‌های زیاد زنجبیل - بیش از ۵ گرم در روز - احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش می‌دهد. زنجبیل روی پوست ممکن است باعث بثورات شود. عوارض زنجبیل ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. اگر اختلال خونریزی دارید، ممکن است بی خطر نباشد. همیشه در مورد دارو‌های گیاهی که مصرف می‌کنید از جمله زنجبیل به پزشک خود بگویید. اگر هرگونه دارویی مصرف می‌کنید، قبل از شروع زنجبیل با پزشک خود مشورت کنید. آن‌ها می‌توانند با رقیق کننده خون و دارو‌های دیابت و فشار خون بالا تداخل پیدا کنند.

9 درمان خانگی و طبیعی برای کاهش سردرد

سردرد یک بیماری شایع است که آدم‌های زیادی با آن مواجه می‌شوند. چندین نوع سردرد وجود دارد که سردردهای تنشی شایع‌ترین نوعِ آنها است. سردردهای خوشه‌ای دردناک هستند و میگرن نوعی سردرد متوسط تا شدید است. هرچند داروهای زیادی برای تسکین سردرد در بازار وجود دارد، اما برخی از درمان‌های خانگی و طبیعی هم در رفع سردرد بسیار موثر هستند. در این نوشتار با 9 درمان خانگی برای خلاص شدن از شر این دردسرِ آزاردهنده آشنا خواهید شد.

9 درمان خانگی برای خلاص شدن از شر این دردسرِ آزاردهنده 


۱. آب بنوشید

نخوردن آب کافی می‌تواند مسبب بروز سردرد باشد. در حقیقت مطالعات زیادی اثبات کرده‌اند که کم شدن آب بدن به صورت مزمن، یکی از دلایل شایع بروز میگرن و سردردهای تنشی است. به علاوه ثابت شده که نوشیدن آب می‌تواند سردرد را در افراد دچار کم‌آبی تسکین بدهد.


۲. مصرف غذاهای حاوی هیستامین را کاهش بدهید

هیستامین ماده‌ای شیمیایی است که به طور طبیعی در بدن وجود دارد و نقش مهمی در سیستم ایمنی، گوارش و عصبی ایفا می‌کند. این ماده در برخی مواد غذایی مثل پنیر، آبجو، شراب یا گوشت‌های فرآوری شده نیز وجود دارد. مطالعات نشان می‌دهند که هیستامین در کسانی که به آن حساسیت دارند، سردردهای میگرنی ایجاد می‌کند. بنابراین کاهش مصرف این خوراکی‌ها، به افرادی که مکررا سردرد را تجربه می‌کنند، کمک خواهد کرد.


۳. درمان های خانگی سردرد، از روغن‌های گیاهی استفاده کنید

روغن‌های طبیعی مثل روغن اسطوخودوس و نعناع فلفلی برای تسکین سردرد بسیار موثر هستند. کافیست مقدار کمی از آنها را روی شقیقه‌ها بمالید. به علاوه استعمال روغن اسطوخودوس روی لب‌ بالا درد میگرن و علائم آن را تسکین می‌دهد.

درمان خانگی؛ ۹ روش مفید برای درمان سردرد


۴. کمپرس سرد را امتحان کنید

 استفاده از کمپرس سرد روی گردن یا سر، التهاب را کاهش می‌دهد، هدایت عصب را کند و عروق خونی را منقبض می‌کند، اثراتی که همه به تسکین سردرد کمک می‌کنند. برای تهیه کمپرس سرد، یک کیسه ضدآب را با یخ پر کنید و لای حوله بپیچید. بعد آن را پشت گردن، روی شقیقه‌ها یا سرتان قرار بدهید.


۵. چای یا قهوه حاوی کافئین بنوشید

نوشیدن دمنوش‌هایی که کافئین دارند، مثل قهوه یا چای، نیز می‌تواند سردرد را تسکین بدهد. کافئین خلق و خوی را بهبود می‌دهد، سطح هوشیاری را بالا می‌برد و عروق خونی را منقبض می‌کند، و همه اینها می‌توانند تاثیر مثبتی روی سردرد داشته باشند. به علاوه کافئین اثربخشی داروهای مسکن مثل ایبوبروفن و استامینوفن را افزایش می‌دهد.


۶. درمان های خانگی سردرد، چای زنجبیل بنوشید

ریشه زنجبیل حاوی ترکیبات مفیدی از جمله آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد ضد التهابی است. یک مطالعه روی ۱۰۰ فرد مبتلا به میگرن مزمن نشان داد که ۲۵۰ میلی‌گرم پودر زنجبیل اثری مشابه با سیماتریپتان دارد که نوعی داروی میگرن است. به علاوه زنجبیل حالت تهوع را که یکی از علائم همراه با سردردهای شدید است، تسکین می‌دهد.


۷. ورزش کنید

یکی از ساده‌ترین راه‌ها برای درمان سردرد مکرر و کاهش شدت آن داشتن فعالیت بدنی است. به عنوان مثال، یک مطالعه روی ۹۱ نفر نشان داد که ۴۰ دقیقه ورزش روی دوچرخه ثابت، سه بار در هفته می‌تواند بیش از تکنیک‌های آرامش روی تسکین سردرد موثر باشد.


۸. منیزیم مصرف کنید

منیزیم یک ماده معدنی بسیار مهم است که برای بسیاری از عملکردهای بدن ضرورت دارد، از جمله کنترل قند خون و انتقال عصبی. جالب است که ثابت شده، این ماده معدنی برای تسکین سردرد هم موثر و هم بدون خطر است. مطالعات ثابت کرده‌اند که کمبود منیزیم در افرادی که سردردهای میگرنی را تجربه می‌کنند شایع‌تر است.

درمان های خانگی و طبیعی سردرد


۹. درمان های خانگی سردرد، خواب کافی داشته باشید

کمبود خواب، می‌تواند تاثیر زیادی روی اوضاع سلامتی‌تان داشته باشد و حتی در بعضی آدم‌ها سردرد ایجاد می‌کند. به عنوان مثال، یک مطالعه نشان داد که افراد دچار کم‌خوابی بیش از بقیه در معرض تجربه سردرد هستند. هرچند، بیش از اندازه خوابیدن نیز می‌توانند سردرد ایجاد کند. بنابراین داشتن خواب کافی و مناسب، تاثیر زیادی در پیشگیری از سردردها دارد.

خواص سیر خوردن ناشتا برای سلامتی و پوست

همه شما از خواص سیر آگاهید و می‌دانید سیر یکی از پر خاصیت‌ترین سبزی‌ها به شمار می‌رود. از جمله مصارف سیر به صورت خام، چاشنی در غذاها و ترشی است. اما آیا سیر را با معده‌ی خالی میل کرده اید؟ آیا از خواص سیر ناشتا چیزی می‌دانید؟ بی شک خوردن سیر با معده خالی خواص بسیاری دارد. در این مقاله قصد داریم اطلاعاتی در زمینه خواص سیر ناشتا به شما ارائه دهیم. با ما همراه باشید.

سیر یکی از آنتی بیوتیک‌ های طبیعی است که خوردن آن انسان را از بسیاری بیماری‌ها مصون می‌کند اما چرا ناشتا؟ در صبح زمانی که معده‌تان خالی است باکتری‌ها مقاومت کمتری دارند؛ بنابراین مصرف سیر همچون یک آنتی بیوتیک آن‌ها را از پا در می‌آورد و باکتری‌ها نمی‌توانند از خود به خوبی دفاع کنند. همچنین مصرف سیر به صورت ناشتا باعث می‌شود مواد مغذی موجود در آن به راحتی و هرچه بیشتر جذب بدن شما شود. سیر سرشار از ویتامین‌ها و پروتئین، کربوهیدرات، فیبر، آهن، کلسیم و … است. ارزش غذایی بالای سیر در صورت مصرف به صورت خام و صبح ناشتا یا با معده خالی بسیاری از مشکلات را رفع می‌کند و یا به تقویت سلامت می‌پردازد. در زیر تعدادی از خواص سیر ناشتا را با هم مرور می کنیم.

بهترین زمان برای خوردن


 خواص سیر ناشتا برای سلامتی


۱. رفع مشکلات معده

مصرف سیر با معده خالی باعث تحریک هضم و اشتها می‌شود و می‌تواند استرس را کنترل کند. کنترل استرس، باعث توقف ترشح اسید معده که ناشی از عصبی شدن است می‌شود. مصرف سیر خام به صورت ناشتا با توجه به تجربیات بعضی از مردم، توانسته است مشکلات عصبی را در آن‌ها درمان کند. همچنین سیر درمان موثری برای اسهال است.


۲. کاهش فشار خون و بیماری‌های قلبی

مصرف سیر برای افرادی که مبتلا به فشار خون بالا هستند، گزینه مناسبی است. مصرف سیر نقش مفیدی در گردش خون بدن دارد و می‌تواند به خوبی از شما در برابر بیماری‌های قلبی نیز محافظت کند.


۳. ضد باکتری

همان‌طور که گفته شد با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام گرفته، نشان داده شده است که مصرف سیر با معده‌ی خالی برابر با عمل یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار قوی است. این اثر به مصرف سیر به صورت ناشتا بر می‌گردد به این دلیل که باعث می‌شود باکتری در معرض آن قرار گرفته و با آن مواجه شود، در نتیجه باکتری از دفاع از خود باز می‌ماند و نمی‌تواند مقاومت کند و از بین می‌رود.


۴. دفع سموم از بدن

سیر ناشتا بدن را سم‌زدایی کرده و کرم‌ها و انگل‌های موجود در بدن را از بین می‌برد.


۵. جلوگیری از بروز بیماری‌ها

خوردن سیر صبح ناشتا می‌تواند باعث پیشگیری از بروز بیماری‌هایی مانند دیابت، تیفوس، انواع سرطان‌ها و افسردگی شود.


۶. رفع بیماری‌های تنفسی

سیر بیماری‌های تنفسی حاد و مزمن را رفع می‌کند. از جمله بیماری‌های قابل درمان به وسیله سیر آسم، زکام، سیاه سرفه، برونشیت، احتقان ریه، پنومونی و سل است.


۷. رفع ریزش مو

یکی دیگر از خواص سیر ناشتا این است که گردش خون بدن و پوست سر را بهبود می‌بخشد. با بالا رفتن گردش خون در پوست سر فولیکول‌های مو تقویت می‌شوند و این باعث جلوگیری از ریزش مو می‌شود.

خواص سیر ناشتا


۸. رفع جوش و آکنه‌

اگر صبح ناشتا یک حبه سیر خام مصرف کنید، با توجه به آلیسین فراوان موجود در سیر که خواص ضد التهابی و ضد باکتری دارد، می‌تواند کبد را پاکسازی کرده و عملکرد کبد را بهبود بخشد. در نتیجه داشتن کبد سالم می‌توانید پوستی سالم داشته باشید و از بروز جوش و آکنه صورت به دور بمانید.


۹. مفید برای دوران بارداری

لزوم مصرف اسید فولیک در دوران بارداری در علم پزشکی اثبات شده است. مصرف سیر خام به صورت ناشتا در طی دوران بارداری، به دلیل داشتن میزان بالای اسید فولیک موجود در خود، باعث پیشگیری از نقص سیستم عصبی در جنین می‌شود. همچنین سیر خام به صورت ناشتا به دلیل داشتن خواص ضد عفونی و ضد التهابی باعث محافظت از زنان باردار در برابر ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی می‌شود. یکی دیگر از خواص سیر ناشتا در زنان باردار این است که فشار خون بالا را کاهش می‌دهد. به خاطر داشته باشید مصرف سیر خام ناشتا احتمال دارد زنان باردار را با سوزش سر دل، واکنش‌های آلرژیک و معده درد مواجه کند. همچنین در سه ماهه آخر بارداری، مصرف سیر خام، کیفیت شیر مادر را پایین می‌آورد.


۱۰. بالا بردن قوه جنسی مردان

سیر خام با داشتن آلیسین موجود در خود، اختلالات نعوظ را درمان کرده و توانایی جنسی مردان را بالا می‌برد.

نکته: از طرفی با انجام برخی تحقیقات ثابت شده که مصرف سیر خام به صورت ناشتا امکان دارد اثر منفی بر باروری مردان داشته باشد.


۱۱. کاهش وزن و لاغری

مصرف سیر در اول صبح و به صورت ناشتا اشتها را کم می‌کند و منجر به رفع پرخوری در طول روز می‌شود. همچنین مصرف سیر خام با معده خالی نور اپی نفرین را که یک انتقال دهنده عصبی است افزایش می‌دهد و باعث بالا رفتن متابولیسم بدن می‌شود. با خوردن یک حبه سیر خام در صبح از تجزیه چربی‌های ذخیره شده در بدن ممانعت به عمل می‌آید.


۱۲. درمان روماتیسم و آرتروز

گفتیم که سیر خاصیت ضد التهابی دارد؛ این به دلیل وجود چهار ترکیب گوگردی مختلف در سیر است. با توجه به این ویژگی یکی از خواص سیر ناشتا درمان روماتیسم، آرتروز و واریس است.


۱۳. دفع سنگ کلیه و کیسه صفرا

خوردن سیر خام آن‌هم به صورت ناشتا با تاثیربخشی بیشتر می‌تواند باعث دفع سنگ کلیه و همچنین سنگ کیسه صفرا شود.


۱۴. عملکرد مثانه را بهبود می‌بخشد

خوردن سیر ناشتا باعث ضدعفونی شدن دستگاه های ادراری و عفونت های واژینال و مثانه می‌گردد.


موارد منع مصرف سیر ناشتا 

قبل از مصرف سیر، به بررسی وضعیت سلامت بدن خود بپردازید. اگر از افرادی هستید که به سیر حساسیت دارید از مصرف سیر به صورت خام خودداری کنید و در صورتی که مصرف سیر باعث سردرد شدید، بروز جوش صورت و بالا رفتن دمای بدن شما شد، سریعاً مصرف سیر را متوقف کاهش فشار خونکنید.همچنین نتایج حاصل از برخی مطالعات حاکی از این است که مصرف سیر در افراد مبتلا به ایدز باعث بروز عوارض جانبی می‌شود.

آنچه که درباره بیماری خود ایمنی، میاستنی گراویس، باید بدانید

میاستنی گراویس بیماری خود ایمنی و مزمن است که برقراری ارتباط بین اعصاب و ماهیچه را مختل می کند (اختلال عصبی عضلانی )
(MG) در درجه اول با ضعف و خستگی عضلات مشخص می شود. اگرچه این اختلال معمولاً در بزرگسالی آشکار می شود، اما در هر سنی ممکن است علائم بروز نمایند .

انواع میاستنی گراویس
  • میاستنی گراویس مادرزادی : میاستنی مادرزادی یک بیماری خود ایمنی نیست . بنابراین گیرنده ضد استیل کولین یا آنتی بادی های ضد MuSK ( کیناز خاص عضله ) وجود ندارند. این گروه از اختلالات ممکن است ناشی از جهش در ژن های درگیر در ارتباطات عضلات عصبی باشد، که برخی از آن ها شامل ناهنجاری های گیرنده استیل کولین است.
  • میاستنی گراویس عمومی : نوعی اختلال خود ایمنی است که در آن ممکن است ضعف در عضلات ارادی اندام های مختلف بدن مشاهده گردد و محدود به چشم ها نمی شود 
  • میاستنی گراویس چشمی : MG همچنین هنگام ایجاد ضعف در عضلات چشم و علائمی مانند افتادگی پلک و یا بینایی مضاعف مشاهده می شود. در ادامه از عضلات چشم می تواند به مرور زمان در عضلات صورت و گردن پخش شود و باعث ضعف در تکلم و گفتار شود .
  • میاستنی گراویس نوزادان گذرا : برخی از نوزدان متولد شده با مادرانی که مبتلا به میاستنی گراویس هستند ، ممکن است دچار ضعف عضلانی موقتی باشند . این وضعیت ناشی از انتقال آنتی بادی های گیرنده ضد استیل کولین از طریق جفت به کودک در دوران بارداری است .
شیوع بیماری
شیوع تقریبی بیماری 14-40 نفر در هر 100000 است . میاستنی گراویس بیشتر در زنان تاثیر می گذارد .

علت بیماری میاستنی گراویس
نوعی فلج ماهیچه ای است که علت آن فعالیت ایمنی برضد پروتئین های گیرنده استیل کولین در سیناپس عصبی – عضلانی است. 75 % از مبتلایان غده تیموس غیر طبیعی ( غده ای کوچک در پشت استخوان فوقانی سینه ) دارند .

علائم و نشانه های بیماری
ضعف در عضلات چشم افتادگی پلک دو بینی اختلال در بلع و جویدن لکنت زبان ضعف عضلات گردن مشکل در تنفس مشکل در راه رفتن و ضعف عضلات
 myasthenia gravis
درمان میاستنی گراویس
علائم بیماری قابل مدیریت هستند . با افزایش مقدار استیل کولین در محل اتصال عصبی و عضلانی قدرت عضلات را می توان بهبود بخشید . جراحی برداشتن غده تیموس ممکن است در صورت وجود تیموما ( عموما تومور خوش خیم تیموس ) انجام شود . داروهای آنتی کولین استراز عمًدتاً برای درمان طولانی مدت به کار می روند استفاده از داروهای ضد التهابی کورتیکواستروئیدی است. استفاده از سرکوب کننده ی ایمنی هم مؤثر است. البته در مواردی که بیمار با خطر مرگ مواجه باشد، از پلاسمافروز نیز استفاده میشود. درمان های دیگری نیز برحسب مورد و شدت بیماری وجود دارد .

خواص قهوه سبز برای سلامتی و طرز تهیه آن

قهوه دومین نوشیدنی پرطرفدار جهان پس از آب می باشد. بوی شگفت انگیز قهوه با طعم تلخ و دلچسب آن سبب شده مردم بسیاری در سراسر ایران و جهان هر روز صبح خود را با این نوشیدنی جادویی آغاز کنند. قهوه خام یا قهوه سبز و همچنین انواع قهوه های دیگر مانند : قهوه ترک و قهوه اسپرسو تلخ فواید فراوانی برای سلامتی بدن دارند.

خواص قهوه سبز

قهوه سبز (به انگلیسی :  green coffee) دانه های لوبیایی شکل قهوه هستند که هنوز بو داده نشده اند. فرآیند شستشو و بو دادن دانه های قهوه علاوه بر اینکه رنگ و طعم آن ها را تغییر می دهد باعث کاهش مقدار کلروژنیک اسید موجود در آن ها می شود. بنابراین دانه های قهوه سبز نسبت به دانه های قهوه معمولی دارای سطح بالاتری از کلروژنیک اسید هستند که دارای خواص بیشماری برای سلامتی می باشد. خواص قهوه سبز برای لاغری و کاهش وزن بعد از آن مورد توجه قرار گرفت که دکتر اوز در سال 2012 در یک برنامه ی تلویزیونی اعلام کرد که این ماده خاصیت چربی سوزی بالایی دارد و شما برای لاغری دیگر به ورزش یا رژیم غذایی نیازی ندارید.


چرا مردم قهوه سبز را می خورند؟

افراد چاق و افراد مبتلا به بیماری های دیابت، فشار خون بالا، آلزایمر و عفونت های باکتریایی از قهوه سبز برای درمان بیماری های خود استفاده می کنند. قهوه منبع قابل توجهی از کافئین است که اغلب به عنوان یک عنصر اصلی در بسیاری از قرص های رژیمی شناخته می شود تحقیقات نشان داده که کافئین می تواند سوخت و ساز بدن را 3 تا 11% افزایش دهد. کافئین با افزایش متابولیسم بدن به چربی سوزی کمک می کند، همچنین باعث تقویت موقت انرژی و هشیاری می شود به این معنی که می توانید برای مدت بیشتری ورزش کنید بدون اینکه خسته شوید. اما متخصصان خاصیت لاغر کنندگی قهوه سبز را به کلروژنیک اسید موجود در آن نسبت داده اند. 


مطالعات زیادی در مورد کلروژنیک اسید و اثربخشی آن به عنوان مکمل کاهش وزن وجود ندارد. تحقیقات جدید نشان می دهد عصاره ی قهوه سبز می تواند به لاغری و کاهش وزن کمک کند. یک مطالعه نشان داد افرادی که قهوه سبز مصرف می کنند 3 تا 5 پوند بیشتر از افرادی که قهوه سبز نخوردند وزن از دست داده اند. کلروژنیک اسید قهوه سبز می تواند با کاهش قند خون و جلوگیری از افزایش سنتز چربی باعث کاهش وزن شود، همچنین اعتقاد بر این است که اسید کلروژنیک جذب چربی از غذا را کاهش می دهد و متابولیسم چربی سوزی را فعال می کند. تحقیقات نشان داده که قهوه سبز در بعضی افراد باعث کاهش فشار خون می شود. عصاره قهوه سبز همچنین می تواند اثرات مثبتی بر رگ های خونی داشته باشد که برای سلامت قلب مفید می باشد. قهوه سبز به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می کند.

خواص قهوه سبز برای لاغری


قهوه سبز چگونه تولید می شود؟

قهوه سبز در واقع همان لوبیایی است که مردم برای تهیه قهوه از آن استفاده می کنند، تنها تفاوت این است که دانه های قهوه بو داده شده اند.


قهوه سبز را چگونه دم کنیم و بخوریم؟

مواد لازم برای تهیه ی نوشیدنی قهوه سبز


  • 10 گرم قهوه سبز
  • 150 میلی لیتر آب گرم
  • در صورت تمایل عسل برای شیرینی

طرز تهیه قهوه سبز جهت لاغری

ابتدا لوبیای قهوه سبز را به مدت 24-48 ساعت در آب بخیسانید، سپس آبکشی کرده و آن را روی اجاق قرار داده و بجوشانید. از روی حرارت بردارید و 15 دقیقه بگذارید همانطور بماند تا دم بکشد. سپس حدود 1 ساعت بگذارید تا خنک شود. نوشیدنی قهوه سبز شما آماده است، آن را بچشید اگر غلظت بالایی دارد با کمی آب رقیق کنید و اگر دوست دارید شیرین باشد از عسل استفاده کنید. برای کاهش سریعتر وزن می توانید نوشیدنی قهوه سبز را در ترکیب با دارچین و زنجبیل استفاده کنید. بقیه ی نوشیدنی را در یک ظرف شیشه ای به مدت 2 تا 3 روز در یخچال نگهداری کنید.


بهترین زمان مصرف قهوه سبز برای لاغری

اگر برای کاهش وزن می خواهید از قهوه سبز استفاده کنید بهتر است آن را 10 دقیقه قبل از غذا بخورید. برای کاهش وزن سریعتر بهتر است قهوه سبز را بلافاصله پس از غذا نخورید، چون می تواند باعث مسمومیت غذایی شود. دوز توصیه شده برای قهوه سبز 400 میلی گرم و سه بار در روز است.


قهوه سبز و لاغری

قهوه به دلیل وجود کافئین می تواند به عنوان یک چربی سوز استفاده شود اما فراموش نکنید مهمترین عامل در لاغری و کاهش وزن، ورزش کردن و یک رژیم غذایی سالم می باشد. ورزش هایی ساده مانند پیاده روی، دویدن و بدنسازی بهترین گزینه برای لاغری و تناسب اندام هستند و در کنار آن نیز نوشیدن یک یا دو فنجان قهوه در طول روز برای کسب انرژی بیشتر و چربی سوزی می تواند لذت بخش باشد.